Imatge o vídeo destacat
Esther Gargallo

Esther Gargallo

Sóc l’Esther, mestra i una apassionada del món del lleure.

A La Vinya hi vaig arribar fa cinc anys per incorporar-me de monitora al segon any de vida del projecte del grup de joves “UDG – Underground Bellvitge”.  Allà vaig conèixer un equip petit de monitors amb qui, quinzenalment, organitzàvem tot tipus d’activitats pels joves del barri. L’any passat vaig tenir la gran oportunitat de poder fer un pas endavant a La Vinya i passar del voluntariat dels divendres al treball diari com a educadora al Centre Obert Bocins, on aquest any he agafat el relleu de la coordinació, i com a educadora en un projecte temporal que vam poder fer l’any passat: “tastet d’oficis”.
No puc estar més agraïda per formar part d’aquest equip. Un equip de persones que treballen per a persones, per acollir-les, atendre-les i acompanyar-les. Tres verbs que ens defineixen i que ens acompanyen en el treball per un món més digne i més just.