També heu de saber...

Targetes moneder pels beneficiaris de les beques menjador

L’Ajuntament de L’Hospitalet començarà a distribuir aquest dimarts les targetes moneder entre les famílies beneficiàries d’una beca menjador el curs 2019-2020. Per fer-ho possible, l’administració municipal ha muntat un dispositiu integrat pels treballadors de l’Ajuntament i de La Farga així com per monitors dels esplais que, coordinats per les regidories de Districte, portaran cadascuna d’aquestes targetes als domicilis de les famílies. A L’Hospitalet més de 7.000 nens i nenes reben una ajuda econòmica en concepte de beca menjador.

L’Ajuntament de L’Hospitalet garanteix el pagament d’aquelles beques de les famílies que no arriben als barems que marca la Generalitat, però que han estat valorades pels serveis socials municipals, i també la part que han de pagar algunes famílies fins al 75% i en d’altres casos fins al 100% —la Generalitat a través dels consells comarcals només finança el 50% del cost del menjador.

La Generalitat de Catalunya, els consells comarcals i els ajuntaments garantiran les beques menjador als nens i a les nenes, mentre que les escoles estiguin tancades pel coronavirus, a través d’unes targetes moneder, fruit d’un acord al qual ha arribat el govern autonòmic amb la Caixa. Així, es carregarà a cada família, amb caràcter retroactiu des que van tancar els centres el passat 13 de març, l’import de la prestació diària fins que tornin a obrir les escoles.

Deixa un comentari