També heu de saber...

Dispositiu especial del servei a la dependència – L’H

El Servei d’Atenció a Domicili garanteix els àpats a casa de la gent gran

Es fa càrrec també dels menjars que es feien als casals de gent gran i dels casos més vunerables de ciutadans que anaven als centres de dia, actualment tancats

El servei d’atenció a la dependència ha creat un servei especial i atén les consultes a través del 010 de l’H

L’Ajuntament ha creat un dispositiu especial d’atenció a les persones dependents a l’equipament del carrer de la Tecla Sala, amb un servei de guàrdia de 9 a 15 hores i amb atenció directa telefònica per a casos urgents. Aquest dispositiu està format per dos responsables del servei, sis treballadors socials i educadors i un administratiu.

A més, el Servei d’Atenció a Domicili (SAD) garanteix els serveis a les més de 2.000 persones ateses habitualment a casa seva a L’Hospitalet. Aquests dies el servei també subministra el menjar a part de les persones més vulnerables que fins ara dinaven als casals municipals de gent gran, actualment tancats, una tasca que també estan fent les treballadores familiars. Des de dilluns s’està trucant a totes les persones usuàries, reforçant-ne el seguiment, per conèixer les necessitats i la situació de tots els casos.

D’altra banda, després del tancament per part del Departament de Treball, Atenció Social i Família dels centres de dia, públics i privats, l’Ajuntament, a través dels professionals del Servei d’Atenció a la Dependència, està contactant amb totes les famílies que tenen alguna persona usuària del servei. En total, són 381 usuaris i usuàries dels 16 centres de dia públics i privats de L’Hospitalet. Com que no se’n tenia informació prèvia, ara s’estan determinant les actuacions prioritàries.

Deixa un comentari