També heu de saber...

Serveis Socials a l’Hospitalet

Tots els serveis socials de L’Hospitalet s’atenen via telefònica, prèvia cita a través del telèfon 010 de la nostra ciutat; per això es demana que en cap cas el ciutadà surti de casa si no és per anar a la feina, a comprar o atendre persones dependents.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha reestructurat els diferents serveis municipals per atendre les necessitats socials i complir les mesures decretades pels governs per fer front al coronavirus.

Així els centres de serveis socials dels districtes IV i V (Can Serra, la Florida i Pubilla Cases) i VI (Bellvitge i Gornal) concentraran el personal d’atenció telefònica i de servei, mentre que els centres socials dels districtes I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu), II (Collblanc i la Torrassa) i III (Santa Eulàlia i Granvia) romandran tancats de moment.

També es mantenen oberts al matí —de 9 a 15 hores, per atendre el servei només de forma telefònica—; de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA); del Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID); i del Servei d’Informació, Orientació i Tramitació de Recursos Socials (SIOT).

Deixa un comentari