Crisi a Nicaragua

Posted on Posted in La notícia del mes

Parlar de la situació actual de Nicaragua és parlar de morts, detencions, maltractaments, acomiadaments i un llarg etc. de drets socials trepitjats pel règim que han imposat els seus governants.
A l’abril es va iniciar la protesta cívica ciutadana que va voler ser silenciada amb una violència que ha sumat més descontentament i la demanda de la sortida del poder actual. Amb el pas del temps s’ha intensificat molt més la repressió, segueixen havent-hi més víctimes mortals, més arrestos indiscriminats, més judicis arbitraris…
El grup de la pq. de St. Joan Evangelista que viatja cada estiu a Nicaragua aquest any no ho ha fet. No era recomanable per inseguretat, i hi hauríem fet més nosa que servei. Davant d’aquesta situació estem ajudant que joves puguin sortir del país, enviant cèntims per guarir ferides i posar ortopèdies per ferides de bala, ajudar a amagar gent… Per explicar amb més detall la crisi ens reunirem a la Pq. de St. Joan Evangelista el dissabte 27 d’octubre, a les 20.15 h. Ens acompanyarà un dels nois exiliats al nostre país.

Deixa un comentari