Acabem el curs

Posted on Posted in La notícia del mes

Els grups d’Alfabetització i de la Dona es van trobar aquesta setmana. L’encontre va començar compartint dinàmiques de coneixença on van poder constatar que les seves vides tenien molt en comú, sobretot en la infància, malgrat haver viscut tan lluny unes de les altres. La seva experiència de dones migrants de camp a la ciutat els va ajudar a construir una confiança necessària per a la segona part de la trobada. En un passeig breu van anar a la Mesquita del Gornal inaugurada a finals de l’any passat, on van poder compartir els significats les tradicions i cultura. Amb aquesta trobada s’acaba el curs per als dos grups, de la mateixa manera que ho han fet la majoria de grups de l’Àmbit de formació i promoció de persones adultes.
Encara queda, però, per celebrar el Mercat Solidari del Grup de Costura, que tindrà lloc l’1 de juliol a la Parròquia del Gornal, i les Colònies de la Gent Gran, del 23 al 29 de juliol a Vic.

Deixa un comentari