Festa de l’Ermita

Posted on Posted in La notícia del mes

El passat divendres 11 de maig, els grups de Gent Gran van celebrar, per tercer any consecutiu, una romeria conjunta fins a l’Ermita de Bellvitge, abans anomenada del “Bon viatge”, ja que tradicionalment els viatjants s’apropaven a donar les gràcies per haver-los ajudat a arribar sans i estalvis en el seu camí. Les persones participants van fer una ofrena floral a la Verge Nostra Senyora de Bellvitge. A continuació, es van reunir a la Parròquia de Mare de Déu de Bellvitge, on van assistir a l’actuació sorpresa del grup de Gospel Malaika. Un cop acabada l’actuació vam celebrar el “Concurs de la truita”, on tres dones van ser premiades per diferents articles confeccionats pel Grup de Costura de la Fundació. Finalment, més de 70 persones, algunes acompanyades per familiars, van berenar juntes en un ambient de tendresa, sensibilitat i agraïment.

Deixa un comentari