Per Setmana Santa…

Posted on Posted in La notícia del mes

Per vacances, els esplais no s’aturen! Per Setmana Santa una cinquantena d’infants i quasi vint monitores i monitors han gaudit plegats d’uns dies diferents. Del 24 al 27 de març l’esplai “al vent!” va anar de colònies a Hostalric. Tot i la pluja, 37 nenes, nens i joves van poder gaudir d’uns dies d’activitats, jocs, tallers i natura en un espai privilegiat, tot ambientat amb la Mansió de la Família Adams. A Ilelà – esplai Gornal aquest any es va portar a terme activitat diferent: tres dies de casal als barris. Van ser 12 els infants que van participar amb jocs al carrer, cinema, ludoteca i moltes altres activitats, inspirant-se en el món de Harry Potter.
Amb tot, van poder gaudir d’una oportunitat per fer amistat, convivència, créixer en l’autonomia i fer volar la imaginació.

Deixa un comentari