Carol Santiago

Posted on Posted in Un dia a la Vinya de...

Hola, sóc la Carol Santiago i actualment sóc monitora i responsable de l’esplai al vent!, des del 2012 (6 anys ja!) tot i que també he participat en les activitats d’estiu i al projecte Underground d’oci alternatiu per joves. Una de les coses que m’encanten de La Vinya és el tarannà acollidor que s’hi respira. M’agraden – i molt! – les persones que en formen part així com totes les coses que he après, aprenc i aprendré d’ells. Dins d’aquest gran grup de persones que formen la Fundació, és especialment important per mi l’equip de monitors de l’esplai.

Amb ells i elles compartim infinites hores pensant en els infants que acompanyem, en com ajudar-los i també cuidant-nos entre nosaltres en moments difícils i compartint les alegries. Em sento molt afortunada de pertànyer a un equip com aquest! El meu somni per la Vinya és que pugui seguir creixent per tal de poder acompanyar a més i més persones del barri. Per l’esplai el meu somni és que cada vegada sigui més del barri i tots els infants que avui hi participen puguin ser els futurs monitors que ho tirin endavant.

Deixa un comentari