Dia Internacional de les Dones

Posted on Posted in La notícia del mes

El 8 de març és, a nivell internacional, un dia d’unió, reivindicació i visibilització de les dones.  Enguany, amb la convocatòria de vaga i amb mobilitzacions multitudinàries, s’ha fet especialment patent que queda molt per fer i cal seguir lluitant per guanyar espais i eliminar tot tipus d’agressions, exclusions i opressions. La Vinya es va sumar a aquestes reivindicacions i van ser diverses les activitats que es van realitzar tota la setmana. El grup d’alfabetització va fer una activitat de diàleg i reflexió sobre la dona i les seves oportunitats. Els projectes d’infància i joves van realitzar tallers i dinàmiques adaptades a cada edat per repensar rols i conèixer referents femenins. El grup de la dona va participar al Teatre Joventut d’un acte municipal d’homenatge a les entitats de dones de la ciutat. El 8 de març i cada dia seguim treballant!

Deixa un comentari