#20AnysVinya

Posted on Posted in La notícia del mes
La Vinya és comunitat de veïns i veïnes que treballen per al seu barri, comunitat de comunitats. Amb aquesta vocació vam començar a caminar fa 20 anys i el mateix esperit segueix sent el motor de la nostra acció.

Tot fent memòria del que han suposat aquests 20 anys vam celebrar el Dia de La Vinya el passat dissabte 24 de febrer. Primer al barri del Gornal on resseguiem la  història i les petjades que ha deixat La Vinya i la seva gent a la Trobada de Voluntàries i Voluntaris. Tot seguit vam celebrar l’eucaristia –en la que ens va acompanyar el bisbe auxiliar Antoni Vadell– a la parròquia de Sant Joan Evangelista. Vam acabar la jornada compartint taula en un sopar amb més de 100 persones dels diferents àmbits i projectes.

Deixa un comentari