Els Reis a Bellvitge – Gornal

Posted on Posted in La notícia del mes

Les festes nadalenques són un moment de molt moviment a la Fundació. Des dels projectes d’Infància s’ajuda als Reis Mags d’Orient a repartir joguines noves i llibres a Bellvitge i Gornal.  Enguany els infants de fins a 12 anys del Centre Obert i d’Esplai Bocins (uns 40) van rebre la visita dels patges reials el dia 5, en un acte al Gornal. Les famílies participants al banc d’aliments durant el mes de desembre (més de 300 nens i nenes entre les dues parròquies) van poder escollir i recollir les joguines per als seus fills i filles de fins a 12 anys a les parròquies de Bellvitge.
Tot això va ser gràcies a l’ajuda d’aportacions de veïns i veïnes, escoles i entitats, que van organitzar recollides de diners o joguines. I gràcies també al gran equip de persones voluntàries que, un any més, han fet possible la Campanya de Reis!

Deixa un comentari