Campanya de Nadal

Posted on Posted in La notícia del mes

Més de 400 alumnes de l’escola Jesuïtes Bellvitge – Joan XXIII han participat en les activitats de sensibilització que des de finals de novembre s’han fet des de l’àmbit d’Ajuda Fraterna. Reflexionar sobre les causes de la pobresa al nostre barri i ciutat ha estat un dels elements que ha mogut a participar en la recollida d’aliments, de la que han col·laborat 15 escoles i entitats. Aquesta recollida ha estat destinada a l’elaboració dels lots especials de Nadal que més de 500 llars de Bellvitge i Gornal van rebre entre el 22 i 23 de desembre. D’altra banda, els primers dies de gener ajudarem als Reis Mags que totes les nenes i nens de Bellvitge i el Gornal puguin estrenar una joguina. Ho fem amb el suport de moltes entitats i escoles que ha col·laborat i amb el treball de persones voluntàries que faran possible l’entrega a les famílies.

Deixa un comentari