La notícia del mes

20N Dia dels Drets dels Infants

El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants. Commemora la Convenció sobre els Drets de l’Infant, que va tenir lloc a l’Assemblea General de les Nacions Unides de l’any 1989. El 20N és una data per celebrar i, alhora, per seguir defensant uns drets que avui en dia se segueixen vulnerant en molts indrets. Des de La Vinya hem volgut posar de relleu aquest dia fent activitats especials dins els projectes d’infància. Amb això, nenes, nens i joves han pogut conèixer una mica més quins són els seus drets, com defensar-los, veure qui els ha de garantir en cada cas i com diferenciar-los dels deures. A través de jocs, tallers i vídeos hem pogut parlar del dret a l’educació, a la salut, al lleure, a la participació, a la identitat…
Amb tot, ha estat una oportunitat més per dir en veu alta que volem seguir apostant i defensant pels drets d’infants i joves.

Deixa un comentari