Inici de curs

Posted on Posted in La notícia del mes

Comencem un nou curs molt il·lusionant a la Fundació La Vinya. El Centre Obert i d’Esplai Bocins ha obert inscripcions igual que el Casal “al Vent!”, per a l’Esplai i el Reforç educatiu. Els dos esplais, Ielà i “al Vent!”, van iniciar el curs el dissabte 23 amb la novetat del nou Espai Jove Ilelà al barri del Gornal. Al llarg de la primera setmana d’octubre es posen en marxa els grups de Gent Gran i de la Dona i, uns dies més tard els grups d’alfabetització. L’àmbit d’Ajuda Fraterna, per la seva banda, va reprendre l’activitat a principis de setembre.
Moltes activitats i projectes educatius i comunitaris que ens tornen a situar al bell mig de la vida dels barris de Bellvitge i el Gornal, amb el desig d’aportar el que fem per un país més just.

Deixa un comentari