6a Caminada Bellvitge – Montserrat

Posted on Posted in La notícia del mes

Per sisè any consecutiu hem recorregut els 54km que separen Bellvitge de la muntanya de Montserrat. Més de 80 persones van participar la nit del 26 al 27 de maig en una caminada no competitiva, on el grup sempre va unit permetent així espais de relació entre persones del barri i la comunitat. El grup va acompanyat d’un equip de logística que procura que no falti res als avituallaments previstos i que fa de servei de cotxe escombra en cas que algú ho necessiti. A l’arribar a Montserrat, després d’un refrescant esmorzar, es varen repartir els diplomes a totes les persones participants i es va fer la tradicional foto de grup a la plaça. Després d’un merescut descans només queda començar a entrenar per a la propera edició!

Deixa un comentari