La notícia del mes

Taller d’Assessoria Energètica

El passat divendres 5 de maig, els voluntaris del grup d’Assessoria Energètica van oferir un taller per a veïns i veïnes del barri, al Centre Esclat. Al llarg del taller es van clarificar els diferents conceptes que apareixen a la factura, i que sovint paguem i no entenem.
Com accedir al Bo social, que implica una descompte del 25% a la factura de l’electricitat o evitar possibles estafes, van ser temes que es van treballar. També maneres per reduir el consum elèctric, la qual cosa implica un estalvi econòmic i un benefici per al medi ambient, entre moltes altres coses.
Finalment es va reservar un espai per a resoldre dubtes personals, i totes aquelles persones que van portar la seva factura  ens van poder consultar. Si voleu participar en nous tallers o organitzar-ne un a la vostra entitat, no dubteu en escriure’ns.

Deixa un comentari