Carnestoltes a les activitats d’infància

Posted on Posted in La notícia del mes

Un any més, el Carnestoltes va omplir Bellvitge i Gornal de disfresses!
Al Centre Obert i d’Esplai Bocins cada grup d’edat es va traslladar a una època històrica diferent, convertint la tarda de divendres 24 en una veritable màquina del temps: víkings, samurais, prehistòrics, robots i hippies van desfilar per la Rambla del Gornal per acabar compartint una xocolatada ben acompanyada de música. Dissabte 25 va ser Ilelà – esplai Gornal qui es va vestir de forma especial! Van convertir-se en un grup de Pokemons que, acompanyats per una carrossa feta amb l’ajuda de les famílies, va sumar-se a la rua que s’organitza al barri cada any. Finalment, diumenge 26 els infants i joves de l’esplai “al vent!” van salpar en un vaixell pirata per participar a la rua de Bellvitge. Equipats amb fulards i pegats van desfilar i pujar al podi a ballar una cançó plegats.

Deixa un comentari