Conxa Gassó

Posted on Posted in Un dia a la Vinya de...

Sóc la Conxa Gassó i visc a Bellvitge des de 1968. La meva col·laboració amb la parròquia Mare de Déu de Bellvitge, ha estat fonamentalment en els projectes socials. Al llarg de l’any 1994 vàrem dur a terme un procés de reflexió per analitzar minuciosament tots els projectes. Fruit d’aquesta reflexió, es va veure la necessitat de crear quelcom que donés cobertura i aglutinés totes les activitats socials que es feien als nostres barris de Bellvitge i Gornal. Van ser els inicis de La Vinya.
Actualment estic acompanyant el Grup de la Dona, a la Parròquia. El que més m’agrada de la Vinya és que no ha perdut els orígens: les seves arrels s’escampen i es mantenen fermes, creixent en projectes i en voluntariat, aconseguint que les persones ateses s’ofereixin com a voluntaris. Un somni? Que un dia la Vinya deixi d’existir. “S’haurien acabat les desigualtats socials”.

Deixa un comentari